€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Miradent Mirasensitive Hap+ Tandpasta 50ml CNK 2837177 - Miradent€ 8,36 (-20%)

€ 6,69 U bespaart € 1,67

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Indicatie

Intensieve verzorging voor de bescherming van gevoelige tanden.

Gevoelige tanden zijn een vaak voorkomend probleem.

Overgevoelige tanden zijn een gevolg van open/onbeschermde dentinekanaaltjes veroorzaakt door het verwijderen van tandvlees en het verlies van tandglazuur.

Mirasensitive Hap + bevat 30% fijne calciumhydroxylapatit. De inhoud van Mirasensitive Hap + bevestigt zich niet alleen op het tandoppervlak, maar dringt ook door in de dentinekanaaltjes en helpt ze dus om te blokkeren.

Na 2 minuten tanden poetsen met Mirasensitive Hap + , zijn veel dentinekanaaltjes al geblokkeerd, zowel het oppervlak van de dentine alsook de kanaaltjes zelf.

Mirasensitive Hap + kalmeert op hetzelfde moment ook de tandzenuwen dankzij de aanwezigheid van 5% kaliumcitraat.

Het fluoride gehalte (1.450 ppm) in mirasensitive Hap + is een maat voor de dagelijkse verzorging en kan elke standaard tandpasta vervangen.

Het ingrediënt xylitol is bekend voor het anti-tandplak effect en het voorkomen van cariës.

De tandpasta handelt preventief en werkt hermineraliserend.

De lage RDA waarden (20) zorgen ervoor dat het een milde tandpasta is, die de slijtage van het glazuur tijdens het gebruik minimaliseert.

Eigenschappen

Mirasensitive Hap+ de Miradent neemt de pijn van je gevoelige tanden onmiddellijk weg! Ken je dat, je bijt in een onschuldige appel en... Auwch, de pijn schiet door je tanden? Je eet een ijsje en komt tegen je voortanden aan en kunt wel door het plafond schieten. 's Morgens drink je die broodnodige eerste koffie en het contact met de anders oh zo heerlijke warme drank is een pijnlijke ervaring voor je gebit... Als dit zo is bij jou, dan heb je hoogstwaarschijnlijk last van gevoelige tanden.

En in dat geval, heb je dringend nood aan Mirasensitive Hap+, de tandpasta voor de intensieve verzorging en de bescherming van gevoelige tanden!

Mirasensitive Hap+ heeft een dubbele werking op korte en lange termijn. Ze neemt de pijn van je gevoelige tanden onmiddellijk weg en zorgt daarbij na enkele weken ook voor de langdurige herstelling van je glazuur (bij glazuurerosie en teruggetrokken tandvlees).

  1. Korte termijn: het actief bestanddeel Kaliumcitraat (5%) kruipt als het ware in je open dentinekanaaltjes en blokkeert zo de toegang tot je tandzenuwen. Dit helpt direct je pijnprikkels te onderdrukken.

  2. Lange termijn: het actief bestanddeel hydroxylapatit (30%) kun je zien als een soort van glazuurvervanger die zich gaat hechten aan je tanden (dit proces duurt een tweetal weken). Hierdoor worden de plaatsen waar er op je tanden geen glazuur meer zit, terug van een beschermlaag voorzien waardoor pijnprikkels worden voorkomen.

Bijkomende voordelen van Mirasensitive Hap+:

• Anti-cariës

• Uitstekende dosis Natriumfluor 1.450 ppm

• Xylitol (10%)

• Veroorzaakt geen aften – 0% Natrium Lauryl Sulfaat

• Niet-abrasief (RDA 20) – zeer zacht Producteigenschappen:

• Pijn direct weg: Kaliumcitraat 5%

• Duurzaam resultaat: Hydroxylapatit 30%

• Dicht dentinekanaaltjes op duurzame wijze

• Natriumfluor 1.450 ppm

• Anti-cariës: Xylitol (10%)

• Geen aften: 0% Natrium Lauryl Sulfaat

• Niet-abrasief (RDA 20) - minimaliseert de slijtage van het glazuur tijdens het gebruik.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen