€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Gewijzigde levertijden

Q-viva Probiotic Allergen Spray 180ml CNK 3680543€ 29,95 (-11%)

€ 26,66 U bespaart € 3,29

Korting geldig van 01/04/2020 tot 30/04/2020

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


De Allergen Spray van Q-viva werkt op basis van actieve probiotica. Dit zijn goede bacteriën die op 100% natuurlijke wijze de verwekkers van allergieën (huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren en schimmels) afbreken, zo ontstaat een gezonde microflora.

Indicatie
Q-viva Allergen Spray voorkomt het risico op allergische symptomen

Door het herstel van een evenwichtige microflora te bevorderen verlaagt het risico op allergieën drastisch. De probiotische verneveling heeft een dubbele werking, het breekt systematisch de voedingsbodem van de slechte organismen af en werkt vochtverlagend.

Gebruik
1 verneveling per dag
Schudden voor gebruik
Vernevel 2 seconden
U kunt Q-viva Allergen Spray gebruiken op eender welk textiel. Wanneer u Q-viva Allergen Spray vernevelt over uw textiel voegt u probiotica toe aan uw omgeving. Door de natuurlijke werking is het ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby's en huisdieren. Met 1 flacon doet u gemiddeld 150 vernevelingen.

Eigenschappen
Textiel, een broeihaard van poten­tiële allergieën voor groot en klein

Uw bed, zetel, gordijnen, knuffels,... alle textiel zit vol met micro-organische vervuiling. Deze bevat een diversiteit aan allergenen die allergische reacties kunnen veroorzaken zoals: lopende neuzen, prikkelende longen, geïrriteerde ogen of huid. De probiotica in Q-viva Allergen Spray verlagen drastisch het risico op allergieën.

TV-spot

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen