Promotie

Mobilityl 180 Capsules CNK 3704517 - Trenker€ 90,00 (-36%)

€ 57,60 U bespaart € 32,40

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Mobilityl is een voedingssupplement dat 500 mg compleet en biobeschikbaar Curcuma longa-extract (in capsule) bevat voor gewrichten

Indicatie

Voor wie?

Voor iedereen, sportief of niet sportief, jong of minder jong, die soepelere en flexibelere gewrichten wil.

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag volgens het advies van uw arts of apotheker.

Eigenschappen

Wat zijn de voordelen?

NATUURLIJK

Mobilityl bestaat uit 100% puur Curcuma longa L.-extract dat de 3 curcuminoïden en de essentiële kurkuma-oliën met elkaar verbindt en toch de aard van de plant respecteert. Daardoor heeft het product een hoge biologische beschikbaarheid.

BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Verschillende wetenschappelijke studies bewijzen de doeltreffendheid en tolerantie van Mobilityl. De resultaten tonen aan dat bij 93% van de gebruikers hun mobiliteit is verbeterd. **

ZONDER BIJWERKINGEN

Ons lichaam verdraagt Mobilityl zeer goed. Omdat het geen E433 / polysorbaat 80 bevat, veroorzaakt Mobilityl geen spijsverteringsproblemen

Samenstelling

Hoe is Mobilityl samengesteld?

  • Hoog gedoseerd product: 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 440 mg curcuminoïden en 35 mg vluchtige oliën.
  • Blijft langer in het lichaam: de samenstelling van het Curcuma longa-extract BCM-95® in Mobilityl garandeert een sterk verhoogde biologische beschikbaarheid die 7 keer hoger is dan die van een standaard kurkuma-extract***.

Ingrediënten per capsule:

  • 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 440 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) en 35 mg vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone).
  • Capsule: hypromellose.
Contra indicatie

Welke gebruiksvoorschriften?

Het is aangeraden om uw arts of apotheker te raadplegen als u ook bloedverdunners inneemt, zwanger bent, borstvoeding geeft of aan galobstructie lijdt.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen