€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Pure Encapsulations Zwangerschapsformule Caps 60 4198891 - pure encapsulations30,50 (-15%)

25,93

Je bespaart € 4,57

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden


De zwangerschapsformule van Pure Encapsulations is een speciaal samengesteld om te voldoen aan de verhoogde eisen van het lichaam tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het recept draagt ​​bij aan algemene gevoelens van welzijn.

Optimale micronutriëntenstatus is van groot belang voor vrouwen die graag kinderen willen hebben, die in verwachting zijn en voor vrouwen die borstvoeding geven.

Eigenschappen

  • Met zink ter ondersteuning van de vruchtbaarheid bij een kinderwens.
  • Voor het vervullen van een verhoogde behoefte tijdens de borstvoeding.
  • Ondersteunt de gezonde ontwikkeling van de baby dankzij folaat.
  • Vitamine A (als bètacaroteen) helpt de huid en het gezichtsvermogen gezond houden en speelt een rol bij de celspecialisatie.
  • B vitamines (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine) en vitamine C dragen bij tot het energiemetabolisme van het lichaam en zijn goed bij vermoeidheid (B2, B3, B5, B6, B12 en C) waarmee een zwangerschap en de eerste maanden na de bevalling gepaard kunnen gaan.
  • Vitamine C en D, selenium en zink leveren een bijdrage aan een normale werking van het immuunsysteem.
  • Folaat speelt een rol bij de celdeling en draagt bij tot de ontwikkeling van de placenta (moederkoek) en de groei van de baarmoeder en de borsten tijdens de zwangerschap.
  • IJzer draagt bij tot de normale bloedvorming en is belangrijk voor het transport van zuurstof in het lichaam. Bovendien draagt ijzer bij tot het verminderen van vermoeidheid.
  • Jodium draagt bij tot een normale schildklierfunctie en de normale productie van schildklierhormonen.
  • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie en het behoud van een goede werking van de spieren

Indicatie

Als ondersteuning vanaf de kinderwens tot het einde van de borstvoeding.

Gebruik

Neem dagelijks 1 capsule bij een maaltijd.

Samenstelling

Ingrediënten: Magnesiumcitraat, capsule: hydroxypropyl methylcellulose, ijzer- citraat, L-ascorbinezuur, zinkpicolinaat, L-leucine, niacinamide, L-isoleucine, l-valine, selenomethionine, D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat, calcium-D-panto- thenaat, vulstof: microkristallijne cellulose, kaliumjodide, cholecalciferol, natrium- ribofla- vine-5'-fosfaat, natuurlijk bètacaroteen concentraat, pyridoxaal-5'-fosfaat, thiamine HCl, (6S)-5-methyltetrahydrofolaat-glucosaminezout (Quatrefolic®), pteroylmono- glutaminezuur, D-biotine, methylcobalamine. * RI: Referentie Inname per dag ** Referentie Inname niet vastgesteld

Aanbeveling

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerd uitgebalanceerd dieet. Ze moeten buiten het bereik van kinderen worden gehouden. De dagelijkse aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.