€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
121028

Uri-cran Forte Caps 30 CNK 3131448 - Merck€ 37,50 (-38%)

€ 23,25 U bespaart € 14,25

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Uri·Cran®Forte is een medisch hulpmiddel op basis van Gelatine en Xyloglucaan, Hibiscus en Propolis dat kan worden ingenomen in geval van urineweginfecties.

Indicatie

Uri·Cran®Forte heeft een dubbele werking

Werkt op de oorzaak van het probleem - Vermijdt de aanhechting en proliferatie van bacteriën. - Minder risico op migratie van E. coli bacteriën naar de blaas.

Werkt op de symptomen van het probleem De blaas elimineert bacteriën, wat een vermindering van lokale symptomen met zich mee brengt.

Gebruik

Uri·Cran®Forte oraal innemen à rato van 2 capsules per dag (1 capsule elke 12 uur, bijvoorbeeld 1 's morgens en 1' s avonds) gedurende 5 dagen. In geval van preventie van een recidief moet Uri-Cran®Forte één maal per dag (één capsule) worden ingenomen, tijdens minstens 15 opeenvolgende dagen per maand. Indien nodig kan de behandeling worden herhaald.

Samenstelling

Uri·Cran®Forte is een medisch hulpmiddel en bevat drie bestanddelen: een combinatie van Gelatine en Xyloglucaan, Hibiscus en Propolis.

  • De combinatie van Gelatine en Xyloglucaan pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en verhindert dat deE.colibacterie zich gaat verspreiden.
  • Hibiscus maakt dat de bacterie zich moeilijk kan hechten in de blaas en heeft een helend effect.
  • Bovendien versterkt Propolis het helend effect

Resultaat: er kunnen minder bacteriën in de urinewegen terechtkomen en de aanwezige bacteriën in de blaas worden vakkundig afgevoerd.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen