€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
122786
122787

Zafranpure Comp 60 CNK 3165461 - Zafranpure€ 31,50 (-25%)

€ 23,63 Je bespaart € 7,87

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden


Voedingssupplement met 30 mg saffraanextract. Draagt bij tot een positieve stemming,emotioneel evenwicht en mentale gezondheid.

Tijdens emotionele periodes draagt de saffraan gebruikt in ZafranPure 30 mg, bij tot een positieve stemming, emotioneel evenwicht en een mentale gezondheid.

Indicatie

Te gebruiken om een goede gemoedstoestand te behouden

Gebruik

1 tablet per dag, tijdens de maaltijd

Eigenschappen

Voedingssupplement met 30 mg saffraanextract.

Samenstelling

Vulstof (microkristallijne cellulose), Saffraan-extract (Crocus sativus, bloem), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumsilicaat), kleurstof (titaandioxide), glansmiddel (polydextrose), middellange keten triglyceriden, kleurstoffen (karmijn, indigotine)

Voedingsinformatie (per dagelijkse portie)

Saffraan / Safran

Waarvan 2% safranal / Dont 2% safranal

30 mg

0,6 mg

Contra indicatie

Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen, of personen met een aandoening van lever of van de nieren. Voor volwassenen. Voedingssupplement, is geen geneesmiddel. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van een depressiebehandeling.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.