€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
137220

Immuperm Nf Sach. 30 CNK 3780202€ 46,99 (-23%)

€ 36,18 Je bespaart € 10,81

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


IMMUPERM is een voedingssupplement ontworpen om de darmfunctie te ondersteunen.

  • Synergetische en complementaire werking van 4 natuurlijke zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten : (ou bestanddelen) : L-Glutamine, Boswellia serrata, gedeeltelijk gehydroliseerde guargom en Aloë vera
Gebruik
  • 1 zakje / dag op een afstand van de maaltijd
  • Aroma: framboos-zwarte bes
Eigenschappen

Met IMMUPERM biedt NUTRISSENTIEL u een innovatief product dat opvalt door zijn originele en revolutionaire samenstelling:

  1. L-glutamine

Aminozuur essentiëel " conditioneel " het meest voorkomende vrije aminozuur in het lichaam en de meest overvloedige van de biologische vloeistoffen.

Het is de brandstof van enterocyten, maar ook van niercellen, hepatocyten en neuronen en associeert met butyraat om colonocyten te voeden.

  1. Sunfiber®

Het is gedeeltelijk gehydrolyseerd guargom: de vezels van deze gom helpen de darmflora te ondersteunen zonder een opgeblazen gevoel of winderigheid te veroorzaken.

  1. Casperome®

Gezuiverd en biologisch beschikbaar Phytosome-extract van Boswellia serrata-hars:

  • Bevat 11 triterpene zuren gestandaardiseerd op 25%
  • In vergelijking met andere extracten van Boswellia is de biobeschikbaarheid van Casperome® zowel plasmatisch als weefselleer bewezen
  1. Mexi Aloe ®

Aloë vera extract verkregen door een extractieproces en zuivering van verse bladeren van Aloe barbadensis die de integriteit van alle actieve bestanddelen van de plant garanderen. De gel wordt vervolgens geconcentreerd bij lage temperatuur en gelyofiliseerd.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen