€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Gewijzigde levertijden

Nan Verzadiging-satiete 2 Pdr 800g CNK 3159555 - Nan€ 15,68 (-5%)

€ 14,90 U bespaart € 0,78

Korting geldig van 01/04/2020 tot 30/04/2020

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


NAN® Verzadiging 2 is een ingedikte opvolgmelk bestemd voor baby's ouder dan 6 maanden. Hij draagt bij aan het geven van een stevige basis voor het leven.

Indicatie
Heeft je baby altijd honger? Lijkt hij nooit genoeg te hebben en vraagt hij alweer om gevoed te worden amper twee uur na de laatste drinkbeurt? Dan heb je het geluk om een goede eter in huis te hebben!

NAN Verzadiging 2 geeft je baby een voldaan gevoel dankzij de toevoeging van aardappelzetmeel.

Calorische aanbreng identiek aan de andere NAN zuigelingenvoedingen (67 kcal/100ml)

Deze melk bevat een unieke combinatie van ingrediënten die beantwoorden aan de specifieke voedingsbehoeften van baby's in de overgangsfase.

Moedermelk is de ideale voeding voor zuigelingen. Raadpleeg je arts voor je beslist om dit product te gebruiken. Het is belangrijk dat je kindje een gevarieerde, evenwichtige voeding krijgt en er een gezonde levensstijl op na houdt.

Gebruik
Bestemd voor baby's ouder dan 6 maanden

Eigenschappen
Opvolgmelk

Samenstelling
Magere melk, wei-eiwitten (melk), lactose (melk), aardappelzetmeel, palmoleïne, weipermeaat (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumcitraat, maïszetmeel, kaliumcitraat, calciumfosfaat, sojalecithine, magnesiumchloride, natriumcitraat, vitamines, C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12, natriumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, Bifidus (BL) cultuur, thermophilus cultuur, kopersulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide.

Allergenen
Melk, soja

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen