€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Liquid Calcium Magnesium 480ml CNK 2883619€ 33,95 (-10%)

€ 30,56 U bespaart € 3,39

Korting geldig van 01/07/2020 tot 31/07/2020

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden


Liquid Calcium Magnesium ondersteunt een goede opname van calcium door een bijzondere combinatie met magnesium, vitamine D3 en K2. De stoffen Calcium*, magnesium* en vitamine D* dragen bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren en spelen een rol bij de instandhouding van gezonde tanden.

Kinderen, ook die met een zuivelallergie, kunnen extra calcium via Liquid Calcium Magnesium tot zich nemen om sterke tanden en gezonde botten te behouden. Vanaf 50 jaar is extra calcium (kalk) van extra groot belang omdat de stevigheid van de botten kan veranderen. Ook zwangere vrouwen hebben vaak behoefte aan extra calcium, omdat de baby een deel van de ingenomen mineralen opneemt.

Calcium, magnesium en vitamine D werken in deze context dan ook goed samen. Absorptie van calcium is namelijk o.a. mogelijk als het lichaam over voldoende magnesium beschikt en vice versa. Maar calcium wordt ook extra goed opgenomen bij aanwezigheid van vitamine D3, K2 en omgekeerd. Vitamine K is een vet oplosbare stof die in de natuur in twee vormen wordt gevonden: vitamine K1 (fylochinonen) en vitamine K2 (menaquinonen). Bepaalde vormen van vitamine K2 zijn fysiologisch actiever dan vitamine K1 en worden daarom gebruikt in Liquid Calcium Magnesium.

Indicatie

Liquid Calcium Magnesium* is een bijzondere samenstelling om beenderen en spieren in goede conditie te houden. De vloeibare vorm van Liquid Calcium Magnesium zorgt ook nog eens voor een gemakkelijke en bijzonder goede absorptie.

Gebruik

1 eetlepel (15 ml) per dag bij de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling:Liquid Calcium Magnesium bevat per 15ml :

Calcium Citraat 1200 mg (Elementair 252 mg 31,50%RI**

Magnesium citraat 720 mg (Elementair 115 mg 30,67 RI**)

Vitamine K2 (Menaquinone-7) 45 μg 100% RI**

Vitamine D3 (Cholecalciferol) 2,5 μg 50% RI**

Ingrediënten: Water, fructose (zoetstof), Calcium citraat,Magnesium citraat, natuurlijk sinaasappelaroma,kaliumsorbaat (natuurlijk conserveermiddel),xanthaangom (emulgator), citroenzuur (zuurteregelaar),Vitamine K2, Vitamine D3.

** Referentie-innames

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen