€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Detoxner Programma Detox Nat. Sach 5 + Comp 20 CNK 3768348€ 29,95 (-11%)

€ 26,66 U bespaart € 3,29

Korting geldig van 01/07/2020 tot 31/07/2020

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


 • DETOXNER® DETOX is een hoogwaardig, biologisch actief product dat snel zorgt voor een optimale darmfunctie en verstoringen op effectieve wijze tegengaat. Het heeft een sterke zuiverende en reinigende werking waarmee het uw stofwisseling ondersteunt. Het effect van DETOXNER® DETOX kan al in één dag te merken zijn.
 • DETOXNER® DETOX is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex*, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex* is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als 'krachtvoer' voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor herstelt DETOXNER® DETOX het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren.
 • DETOXNER® DETOX stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (psyllium en inuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van uw ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.
Indicatie

De effecten van DETOXNER® DETOX zijn al op de eerste dag van gebruik te merken:

 • DETOXNER® DETOX activeert de darmbewegingen (peristaltiek)
 • DETOXNER® DETOX corrigeert en optimaliseert de natuurlijke microflora
 • DETOXNER® DETOX reguleert de vochtbalans en de ontlasting
 • DETOXNER® DETOX stimuleert de opname van voedingsstoffen
Gebruik

DETOXNER® DETOX is een programma van 5 dagen. Begin vijf dagen achter elkaar de dag met één glas DETOXNER®-mix op een lege maag. Gedurende elke dag drinkt u ook 4 glazen DETOXNER®-drink: iedere ochtend (na het glas DETOXNER®-mix) en bij het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Zo haalt u het meeste uit uw vijfdaagse detox programma:

 • Drink voldoende water (1,5 liter per dag)
 • Zorg dat u genoeg lichaamsbeweging krijgt
 • Vermijd alcohol, koffie en (rood) vlees
 • Eet lichte maaltijden
Samenstelling

Eén doos DETOXNER® DETOX bevat 5 zakjes (DETOXNER®-mix) en 20 bruistabletten (DETOXNER®-drink). Het poeder van de DETOXNER®-mix bevat een hoogwaardig mengsel van 2QR-complex*, fructo-oligosacchariden, psyllium en inuline. De DETOXNER®-drink bruistabletten bevatten 2QR-complex*, fructo-oligosacchariden en inuline.

* Het 2QR-complex is een gepatenteerd bestanddeel dat bestaat uit natuurlijke polysacchariden (crosspolymeer van galacto-arabinaan en polyglucuronzuur).

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen