Gratis levering vanaf € 39
5% welkomstkorting WELKOM5
Voor 12u besteld, vandaag verzonden

Laseaxan® 42 Zachte Capsules 4237491 - Schwabe28,15 (-20%)

22,52

Je bespaart € 5,63

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Lees aandachtig de bijsluiter van Laseaxan® 42 Zachte Capsules


Laseaxan® is een voorschriftvrij geneesmiddel op basis van een lavendelolie (Silexan®) voor de behandeling van een periode van angstig gemoed zoals rusteloosheid, spanning, zorgen die moeilijk onder controle te houden zijn en slaapstoornissen.

Indicatie

Laseaxan wordt gebruikt voor de behandeling van een periode van angstig gemoed. Een angstig gemoed kan één of meerdere tijdelijke symptomen veroorzaken, zoals zorgen die moeilijk onder controle te houden zijn, rusteloosheid, spanning of slaapstoornissen.

Gebruik

Volwassenen nemen één zachte capsule per dag in, steeds op ongeveer hetzelfde tijdstip. De zachte capsules moeten in hun geheel, zonder te kauwen en met voldoende vloeistof (bij voorkeur een glas water) worden ingenomen.

De behandeling mag niet langer dan 3 maanden duren.

Als de symptomen na 1 maand behandeling onveranderd blijven of als de symptomen verergeren, moet er een arts worden geraadpleegd.

Samenstelling

1 zachte capsule bevat:

De werkzame stof in dit middel is: 80 mg Lavandula angustifolia Mill., aetheroleum (lavendelolie).

De andere stoffen in dit middel zijn:

Inhoud van de capsule: gezuiverde koolzaadolie. Capsulewand: gesuccinyleerde gelatine, glycerol 85%, vloeibare sorbitol 70% (niet‑kristalliserend), aluminiumzout van karmijnzuur (E120), patentblauw V aluminiumzout (E131), titaandioxide (E171).

Contra indicatie

U bent allergisch voor lavendelolie of voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Of u heeft een verminderde leverfunctie.

Laseaxan mag niet worden ingenomen door personen jonger dan 18 jaar.