€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Xls Medical Tea 30 Zakjes 1+1 Gratis Promo CNK 3775152 - XlsmedicalProduct is uit de handel.


XL-S Medical Thee helpt u om tot 3 x meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen*. XL-S Medical Thee bezit een uniek effect:


1. Bindt tot 28 % van uw vetopname**. Het vezelcomplex Litramine™ bindt snel vet uit voedsel en wordt zodoende een groot vet-vezelcomplex. Aangezien het vet-vezelcomplex te groot is om in de dunne darm te worden opgenomen, wordt het uiteindelijk door het lichaam afgescheiden.
2. Vermindert uw eetlust en zin in snacks. De vezels in Litramine™ nemen ook toe in omvang en worden een erg kleverige gel die de maaglediging vertraagt en de bloedsuikerspiegel in evenwicht houdt.
3. Verbetert de vertering. De vezels in Litramine™ spelen een belangrijke rol door het verbeteren van de maag-darmtransit.
* Grube et al, 2013 in Obesity
** Uebelhack et al, 2014 in Current Therapeutic Research

Indicatie
Voor de behandeling en preventie van overgewicht en voor gewichtsbeheersing.

Gebruik

GEBRUIKSAANWIJZING:
Giet één zakje XL-S MEDICAL THEE in een kop. Vul het met bijna kokend water (ong. 250 ml). Roer goed en drink de volledige kop op. Als verfrissend alternatief kunt u ook koud water gebruiken.
Ons actieve ingrediënt kan tot op de bodem van de kop zakken, dus vergeet niet om goed te roeren. Drink ook de volledige kop leeg, inclusief de onopgeloste vezels, dit om van alle voordelen van het product te kunnen genieten.

DOSERING:
Neem 1 zakje XL-S Medical Thee, 3 keer per dag, onmiddellijk na elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondmaal). Drink toch uw thee, ook als u een maaltijd overslaat. Drink niet meer dan 3 zakjes per dag.

BEWAREN:
Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren.
Bewaren op een droge plaats en niet boven 25 °C.%MCEPASTEBIN%
Eigenschappen
XL-S MEDICAL THEE bevat Litramine™, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke en organische oorsprong, waarvan de vetbindende eigenschappen klinisch bewezen zijn.

Laag gehalte aan theïne.
XL-S Medical Thee is veilig en wordt goed verdragen. Het bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, aroma's, zout of bewaarmiddelen.

Samenstelling
Elk zakje thee bevat:
Actief ingrediënt: Litramine™, een gepatenteerd vezelcomplex van plantaardige oorsprong (vijgcactus).
Hulpstoffen: Matcha-poeder, maltodextrine.
Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ GEBRUIK:
Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door jongeren van 12-18 jaar dient onder toezicht van een bevoegde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te gebeuren.
U kunt best minstens 2 liter water per dag drinken.
Niet innemen tijdens de zwangerschap of de borstvoeding, bij een BMI lager dan 18,5 of als u binnen de 2 uur in vet oplosbare geneesmiddelen hebt genomen (bv. orale anticonceptiva).
Vraag advies aan uw dokter alvorens XL-S Medical te gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten.
Lees aandachtig de bijsluiter alvorens het product te gebruiken.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen