€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Dagdeal
103717

Serelys 60 Tabletten Bij Opvliegers Door Menopauze 2719201 - EGDagdeal -46%

Nog

31,95 (-46%)

17,25

Je bespaart € 14,70

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden


Eigenschappen

Sérélys is een voedingssupplement zonder hormonen voor de perimenopauze en de menopauze. 

Opvliegers worden gekenmerkt door een plots opkomend warmtegevoel dat opstijgt vanuit de borst naar het gelaat en dat binnen enkele seconden aanleiding geeft tot een bijzonder onaangename transpiratie. Soms worden ze vervangen door overvloedig zweten: de indruk het voortdurend te warm te hebben.

Ze komen voor vanaf de perimenopauze (de periode van 3 tot 5 jaar die de echte menopauze voorafgaat) terwijl de maandstonden nog niet zijn opgehouden maar zeer onregelmatig zijn geworden.

Op het ogenblik van de echte menopauze, met name het definitief uitblijven van de maandstonden sinds minstens één jaar, komen deze opvliegers gedurende min of meer lange tijd voor bij 75% van de vrouwen (20% van de vrouwen heeft er last van tot de leeftijd van 65 jaar).

Deze warmteopwellingen zijn voor vele vrouwen bijzonder moeilijk te verduren wanneer ze uw slaapkwaliteit verminderen, u vaak en herhaaldelijk storen tijdens uw privé- of beroepsleven of u verplichten u regelmatig te verfrissen. De menopauze kan ook gepaard gaan met een tijdelijk gevoel van vermoeidheid en uitputting.

 • Sérélys is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Het is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat voor het eerst 3 actieve bestanddelen combineert:
  • PureCyTonin® PI complex, uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen
  • PureCyTonin® GC complex, uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen
  • Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress
 • Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen: dankzij het exclusieve extractieprocedé van Sérélys wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.
 • Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit Sérélys worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

Indicatie

Bij perimenopauzale klachten en ongemakken tijdens de menopauze

Gebruik

 • 2 tabletten per dag 's morgens of 's avonds.
 • Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
 • Effect is merkbaar vanaf 4 weken
 • Maximale effect is na 2 maanden

Samenstelling per tablet

Ingrediënten: 160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen / 11,07 mg D-α-tocoferolacetaat waarvan 5 mg D-α-tocoferol (vitamine E) / Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose / Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose - hydroxypropylcellulose - microkristallijne cellulose - stearinezuur - titaandioxide - ijzeroxide / Antiklontermiddel: magnesiumstearaat – siliciumdioxide

Sérélys bevat geen hormonen, geen gluten en geen bètacaroteen. Dit voedingssupplement heeft geen fytoestrogene activiteit.

 

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.